nl en
Login / Nieuwe klant


Login / Nieuwe klant Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Retourneren

Niet blij, geld terug! Je artikel ruilen of retourneren, daar doen wij niet moeilijk over. Wij houden van blije klanten, daarom kun je zowel artikelen uit onze huidige collectie als uit de sale (tot 50% korting) gewoon ruilen of retourneren. Sale artikelen met 60% korting of meer kunnen niet retour worden genomen.

RETOUREN

Als het toch niet helemaal is zoals je had verwacht, neem dan eerst even contact op via email info@petitjule.com onder vermelding van het ordernummer. Na ontvangst van je retour storten wij binnen 72 uur het volledige bedrag aan je terug.

Retouradres:
Petitjule.com
Rozemarijnlaan 2
1187 EK Amstelveen
Nederland

Nog even wat puntjes op de i: Je hebt 14 dagen na levering de tijd om het artikel retour te zenden. Maaaar… we krijgen het artikel graag in dezelfde en onbeschadigde staat terug zoals je het van ons ontvangen hebt. Dat wil zeggen compleet en ongebruikt (inclusief prijskaartje / label en eventuele bijbehorende accessoires) en in een deugdelijke, gesloten en onbeschadigde verpakking. Je bent echter niet verplicht de originele doos / verzendzak te gebruiken voor je retour zending. Vul altijd het retourformulier in zodat wij alle gegevens hebben.

Tenslotte adviseren we je om het artikel als pakketpost te versturen en vraag het postkantoor even om een Track & Trace nummer. Het retour sturen van je aankoop gebeurt namelijk op eigen risico.

RUILEN

Had het toch een andere maat moeten zijn… liever ruilen? Wij sturen het nieuwe artikel gratis naar je op! Meld eerst je retour even aan (zoals hierboven omschreven bij retouren) en stuur het retourformulier mee.