nl en
Login / Nieuwe klant


Login / Nieuwe klant Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Verzenden

GRATIS VERZENDING NAAR NEDERLAND EN BELGIË (orders boven 75 euro)

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, is morgen in huis. 

Petit Jule bezorgt bestellingen gratis (orders boven 75 euro) binnen Nederland en België met PostNL - met handtekening voor ontvangst. Dit betekent dat je moet tekenen voor ontvangst. 
 
Bestellingen die op werkdagen na 14.00 zijn geplaatst, worden altijd de volgende werkdag verstuurd. Dit betekent dat je jouw bestelling vaak binnen 24 tot 48 uur ontvangt. In het weekend geplaatste bestellingen worden op maandag verzonden. Voor het verzenden van je bestelling onder de 75 euro vragen wij een bijdrage van 3,95 euro binnen Nederland en 5,95 euro voor Belgie . 

Niet thuis?

PostNL biedt je bestelling tweemaal aan op jouw bezorgadres. Indien je ook de tweede keer niet thuis bent om je bestelling in ontvangst te nemen, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde Postkantoor. Daar kunt je het afhalen op vertoon van je legitimatiebewijs.
  
Heb je na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan achterhalen wij de bezorgstatus van je bestelling bij PostNL.

Internationale orders

Petit Jule verzend wereldwijd naar alle landen (enkele landen worden echter uitgesloten vanwege een te hoog fraude risico en/of leverings risico). Mocht het land van je keuze niet beschikbaar zijn bij check-out in de shop; laat het dan even weten via e-mail en dan voegen wij deze (waar mogelijk) zo snel mogelijk toe. 

Verzendkosten

Nederland: de verzendkosten zijn €3,95 per bestelling. Orders vanaf €75,00 worden gratis verzonden.
België: de verzendkosten zijn €5,95 per bestelling. Orders vanaf €75,00 worden gratis verzonden.
Duitsland en Frankrijk: de verzendkosten zijn €8,95 per bestelling. Orders vanaf € 180,00 worden gratis verzonden.
Binnen Europa: de verzendkosten zijn € 14,50 per bestelling. Orders vanaf € 250,00 worden gratis verzonden.
Weredwijd: de verzendkosten zijn € 25,50 per bestelling. Orders vanaf € 400,00 worden gratis verzonden.