nl en
Login / Nieuwe klant


Login / Nieuwe klant Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Over Petit Jule


Ik ben Marjolijn, trotse moeder van twee prachtige dochters en oprichtster van Petit Jule. Voor mijn werk reisde ik regelmatig naar het buitenland en ontdekte daar de mooiste kinderkleding merken. Bijzonder mooie merken die hier niet te krijgen zijn en waar ik continu over wordt aangesproken door andere moeders, winkeliers, leidsters op de creche, voorbijgangers op straat......  

Petit Jule is mijn droom die werkelijkheid is geworden. Deze online boutique met baby- en kinderkleding, schoenen en accessoires biedt merken aan die je niet of nauwelijks in Nederland kunt vinden. Voor mij is het belangrijk dat de producten niet alleen mooi en praktisch zijn, maar ook dat deze gemaakt worden van high-quality stoffen, duurzaam zijn en gemaakt zijn met respect voor het milieu. Kwaliteit boven kwantiteit is het allerbelangrijkste, daarin doe ik geen consessies.

Bij Petit Jule vind je artikelen voor baby's en kinderen tot 10 jaar, voor jongens én meisjes.

True unique & elegant brands

Elk seizoen proberen we de mooiste selectie van kledingstukken en accessoires online te brengen waarvan je kunt verwachten dat je wordt aangesproken met: “Mag ik wat vragen? Waar koop je die ge-wel-di-ge….?” 

Service waar je blij van wordt

We streven er naar om die favoriete online boetiek te zijn waar je terecht kunt voor de ideale mix van internationale labels, originele merken en de toonaangevende trends van het seizoen. En omdat we weten hoe goed het voelt om af en toe eens lekker verwend te worden, verpakken we elke bestelling in fijn vloeipapier, schrijven we er een persoonlijk briefje bij en bezorgen deze de volgende dag bij je thuis. Gewoon, omdat je het verdient.

Tot snel, Liefs,
Marjolijn